Dikkatsiz kuryeler tepki çekiyor

Kdz. Ereğli ilçesinde moto kuryelerin yaya geçidini kullanması tehlikeye davetiye çıkarıyor.Kdz. Ereğli ilçesinde son zamanlarda motosiklet...

Kdz. Ereğli ilçesinde moto kuryelerin yaya geçidini kullanması tehlikeye davetiye çıkarıyor.
Kdz. Ereğli ilçesinde son zamanlarda motosiklet kazaları dikkat çekiyor. Özellikle siparişi yetiştirmek için zaman zaman kendilerini tehlikeye atan kuryelerin, trafikte diğer araçların arasından dikkatsizce geçişi Ereğli halkının tepkisine neden oluyor. Bazı moto kuryelerin, yaya kaldırımını kullanması kazalara davetiye çıkarırken, karşı yola geçmek için de yaya geçidini motosikletle geçmeleri vatandaşlar tarafından hayretle karşılanıyor.
Ereğli’de yaşayan bazı vatandaşlar tarafından, son zamanlarda artan moto kuryelerin dikkatsizce motosiklet kullandıkları öne sürüldü.
Motosiklet üzerinde bazı sürücülerin, ellerinde cep telefonu ile ilerlemesi ve telefonla konuşmaları da tepkilere neden oldu.
Dönüş yolunu kullanmak yerine yaya geçidinden karşı şeride geçen bir moto kuryenin o anları ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Motosiklet sürücüsü akan trafikte yola aniden girmesi hem kendini hem diğer sürücüleri tehlikeye attığı görülüyor.