Turgut Tanyıldız dualarla anıldı ...

Dostları ve sevenleri yine yalnız bırakmadı.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren eski Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi İş insanı Merhum Turgut Tanyıldız’ın vefatının sene-i devriyesi nedeniyle düzenlenen mevlitte, katılım cami salonuna sığmadı.

Oğulları Emre Tanyıldız ile Emrah Tanyıldız tarafından önceden yapılan duyuruyla, Merhum Tanyıldız için Safa Camisi’nde mevlit düzenlendi.

İmam-Hatiplerin Kar’an-ı Kerim okuduğu, ilahiler seslendirdiği mevlitte, Turgut Tanyıldız için dualar edildi; davetlilere yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu.

Emre-Emrah Tanyıldız kardeşlerin bir kez daha taziye ve anmaları kabul ettiği programa, Merhum Tanyıldız için “Kardeşim” diyen Eski Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Avukat Mücahit Andiç, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, başkanlığını yaptığı Turgut Tanyıldız Masterler futbol takımı oyuncuları, teknik kadrosu, çok sayıda siyasi parti, sivil toplum kuruluşu temsilcisi kalabalık cemaat katıldı.

BİR YIL GEÇTİ

Merhum Turgut Tanyıldız, uzun süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. Geçtiğimiz yıl Temmuz’da durumu ağırlayan Tanyıldız, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmiş, 1 ağustos 2024’de de toprağa verilmişti.