Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş ekipleri suç ve suçluyla mücadelesini aralıksız sürdürüyor.
Son bir haftada bir kaç iş yerin kapılarını kırarak içindeki paraları çalan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatan polis, iş yerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.
Görüntülerden şüphelinin F.K. olduğu ortaya çıktı. Polis ekipleri, F.K bulunduğu yerden yakalayarak gözaltına aldı. 'Hırsızlık' gibi suçlardan 31 suç kaydı olan F.K'nin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. F.K tutuklanarak Beycuma cezaevine gönderildi.
Alaplı
Yayınlanma: 09 Kasım 2024 - 00:20
17 YAŞINDA 31 SUÇ KAYDI: O ZANLI YAKALANDI!
Bazı işyerlerin kapılarını kırarak soyan hırsız polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı, 17 yaşındaki şüphelinin hırsızlık gibi 31 suç kaydı olduğu öğrenildi.
Alaplı
09 Kasım 2024 - 00:20
İlginizi Çekebilir












