Narlıdere Belediyesi’nin yaz aylarının gelmesiyle birlikte hız verdiği asfalt serim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Güngören Caddesi’nde gerçekleştirilen asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyen Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, “Narlıdere’mizin sokaklarında yükselen asfaltın kokusu; hizmetin ve alın terinin kokusudur. Narlıdere’mizi güvenli ve konforlu yollarla buluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu
Narlıdere Belediyesi’nin yaz aylarının gelmesiyle birlikte hız verdiği asfalt serim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çamtepe Mahallesi Çağrı Sokak ve Gülmüş Sokak’ta asfalt serim çalışmalarını geçtiğimiz günlerde bitiren ekipler, Narlıdere’nin en işlek noktalarından olan Güngören Caddesi’nin ikinci etabında gerçekleştirdiği asfaltlama çalışmasında da tamamladı. Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun da çalışmaları yerinde inceleyerek görevli personele kolaylıklar diledi.
Fen İşleri Müdürlüğünün koordinasyonunda devam eden çalışmalar kapsamında Güngören Caddesi’nden Mithatpaşa Caddesi istikametine doğru asfalt serimi gerçekleştirildi. Özellikle metro çalışmaları sırasında yıpranan yol, hem yayalar hem de sürücüler için daha güvenli ve konforlu hale getirildi. Kısa sürede tamamlanan çalışmalar, bölgede işyeri ve evleri bulunan vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
KOMŞULARIMIZIN TALEPLERİ ÖNCELİĞİMİZ
Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, asfalt ihalesini tamamladıktan sonra hemen çalışmalara başladıklarını ifade ederek, “Yaz dönemi asfalt serim planlamalarımızı yaparken, komşularımızın en çok ihtiyaç duyduğu, aciliyet arz eden noktalardan işe başladık. Çamtepe Mahallesi Çağrı Sokak ve Gülmüş Sokak’tan sonra Güngören Caddemizin 2’nci etabında da asfalt serim çalışmalarımızı tamamladık. Asfalt seferberliğimizi sürdürecek, Narlıdere’mizi güvenli ve konforlu yollarla buluşturmaya devam edeceğiz. Narlıdere’mizin sokaklarında yükselen asfaltın kokusu; hizmetin ve alın terinin kokusudur. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana olduğu gibi, kentimizin her bir köşesini daha yaşanabilir ve daha modern kılmak için tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı








