Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri ve mahalle muhtarlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.
BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU YAPILDI!İftar yemeği sonrasında konuşan Başkan Tahsin Erdem, Ramazan ayının manevi atmosferine vurgu yaparak, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. "Şehrimize hizmet ederken en büyük gücümüz birlikteliğimizdir. Zonguldak’ımızın her mahallesine hizmet götürmek, vatandaşlarımızın taleplerine en doğru ve hızlı şekilde yanıt verebilmek için birlikte çalışıyoruz." ifadelerini kullanan Erdem, mahallelerin sorunlarını en iyi bilen kişilerin muhtarlar olduğunu belirterek, onların öneri ve görüşlerinin kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi.
Erdem, şehrin daha modern, yaşanabilir ve güçlü bir yapıya kavuşması için ekipleriyle birlikte yoğun çaba sarf ettiklerini belirterek, muhtarlarla iş birliğini güçlendirmenin, sorunlara çözüm üretmede kritik bir rol oynadığını dile getirdi.MAHALLELERİN SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ELE ALINDI
İftar programında, mahalle muhtarları söz alarak kendi bölgelerindeki öncelikli sorunları dile getirdi. Yol yapım çalışmaları, altyapı eksiklikleri, park ve yeşil alan ihtiyacı, su ve kanalizasyon hizmetleri gibi konular masaya yatırıldı. Muhtarlar, mahalle sakinlerinin belediyeden beklentilerini aktararak, çözüm önerilerini sundu.
Başkan Erdem, belediye olarak yürüttükleri projeler hakkında bilgi vererek, taleplerin titizlikle değerlendirileceğini ve ilgili birimlerin yönlendirileceğini ifade etti. Ayrıca, mahalle bazlı hizmetlerin artırılacağını ve sorunların daha hızlı çözüme kavuşturulacağını söyledi.
SAMİMİ BİR ATMOSFERDE GEÇEN BULUŞMA, HATIRA FOTOĞRAFIYLA SON BULDU
Yoğun katılımla gerçekleşen iftar programı, samimi sohbetlerin ardından toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. Programa katılan belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri ve muhtarlar, böylesine anlamlı bir organizasyonda buluşmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Ramazan ayının dayanışma ve yardımlaşma ruhunu pekiştirdiğini vurguladı.













